Bejelentés


MIKEBT "Az új hagyomány..."


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Több mint 25 éve az Önök szolgálatában !

Cégünk 1991.-ben alakult, családi vállakozásként. Fő profilunk húsipari gépek és gépalkatrészek forgalmazása, gépjavítás. Foglalkozunk új gépek forgalmazásával, amelyeket elsősorban külföldről hozunk be, valamint használt gépekkel, amelyeket más húsipari vállakozásoktól szerzünk be és felújítás után adjuk tovább. Mindig a megrendelő igényeit figyelembe véve adjuk meg javaslatunkat és árajánlatunkat, az adott témában.

Az ország több pontján dolgoztunk már Húsipari Vállalkozásoknál, a megrendelők teljes megelégedésére. Szállítottunk már gépeket külföldi piacra is, elsősorban Ukrajnába és Romániába, de volt már komplett húsüzem kialakítása Kamcsatkán. Minden húsipari gépet, berendezést, eszközt szállítunk a megrendelő igénye szerint.

Melléktevékenységként foglalkozunk még húsipari gépalkatrészek forgalmazásával, valamint elnyert EU-s pályázatok bonyolításával is.

Székhelyünk Szolnokon található.

 

Elérhetőségeink:

Telefon: Farkas Péter ügyvezető +36/30/965-0044

Farkasné Gábor Katalin műszaki igazgató +36/30/314-0262

Telefon/fax: +36/56/414-269

Postacím:  MIKEBT 5000 Szolnok Béla király u. 1.

E-mail: mikepeti64@gmail.com

 

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi a legrövidebb időn belül megadjuk Önnek a legmegfelelőbb megoldást.

 

 

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!